Over Mooisig

MOOISIG

Mooisig is een veelzijdig en creatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het visualiseren van groepsculturen op het gebied van kunst en communicatie. Het realiseert projecten in samenwerking met bedrijven, scholen en particulieren (Kunst op Maat).
Mooisig is een overkoepelende naam voor Kunst op Maat, Cultuur educatie, en het Autonome werk van Sigrid Kottelaar. Mooisig staat voor “mooi uitzicht” en geeft een nieuw zicht op het geheel. Tegelijkertijd is het een woordspeling op mijn naam “Sigrid”.

MOOISIG KUNST OP MAAT

Het visualiseren van een groepscultuur vraagt een specifieke vaardigheid op het gebied van kunst en communicatie. Juist die branchebreedheid maakt inschakelen van Mooisig met Kunst op Maat voor u als opdrachtgever aantrekkelijk. De kern van de ervaring is opgedaan in:

  • het pilotproject Mooisig Kunst op Maat in samenwerking met de Bonnefanten Kunstuitleen in Maastricht. Meer informatie en beeldmateriaal is te vinden op de website van Bonnefanten Kunstuitleen.
  • mijn werkveld als projectontwikkelaar en uitvoerder in het begeleiden en ondersteunen van kunstenaars.

MOOISIG AUTONOOM

Ik doorloop een proces, waar ik altijd een uitdaging in zoek en een avontuur aanga. Met als basisuitrusting mijn visie: “beeldende kunst verbeeldt, observeert, interpreteert en reflecteert op de maatschappij en maakt zichtbaar wat nog niet benoemd is”.
Lees hier meer over autonoom werk van Sigrid Kottelaar.

MOOISIG CULTUUREDUCATIE

Educatieve kunstprojecten ontwikkel ik voor BSO’S, Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen en Voorscholen. Deze projecten staan altijd dicht bij mijn eigen beeldend werk en worden op maat ontwikkeld voor diverse leeftijdsgroepen. Het maatschappelijk belang, de inbreng van kwaliteit, diversiteit en iets unieks zijn mijn drijfveren. Maar vooral het plezier dat ik beleef aan het werken met kinderen en jongeren!
Lees hier meer over cultuureducatie door Mooisig.

Kunst op maat door Sigrid Kottelaar