Mooisig Kunst Op Maat

Wat is Mooisig Kunst Op Maat

Mooisig Kunst Op Maat visualiseert de cultuur van uw woon- of werkomgeving.

 

Voor BSO’s, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en voorscholen heeft Mooisig kunstprojecten (cultuureducatie).

 

Mooisig Kunst Op Maat bestaat uit drie producten voor bedrijven, die de communicatie binnen een bedrijf eenvoudiger en doeltreffender te maken:

Kunst op Maat produceert hedendaagse beeldende kunst over wat mensen binnen de groep bezig houdt. De groep gaat een heel traject door.
Kunst op Maat Light stimuleert werknemers keuzes te maken. Een eigen kunstwerk ontstaat.
Kunst op Maat Mega Light stimuleert om met elkaar één megakunstwerk te maken.

 

Bekijk hier de voorbeelden van het Pilotproject Mooisig Kunst Op Maat  in samenwerking met Bonnefanten Kunstuitleen.

Wat heeft een bedrijf aan Mooisig Kunst Op Maat?

Mooisig ontwikkelt aspecten van de visie van uw bedrijf in kunst.

Als een "artist in residence" onderzoekt Mooisig wat er specifiek is aan de cultuur van de plek waar het kunstwerk moet komen. Door dezelfde technieken toe te passen als die in het bedrijfsleven ( communicatie, inspraak, evaluatie ) maakt Mooisig kunstwerken op maat en overbrugt het de afstand tussen de autonome kunst en het echte leven.

 

Ter afsluiting van een teambuildings programma kan Mooisig ingezet worden.

  • Als verbeelding voor de groepscultuur: Mooisig neemt ervaringen van mensen in bedrijven als onderwerp van haar kunst en werkwijze. Dit resulteert in het ontdekken van nieuwe thema's en nieuwe manieren om kunst te presenteren.
  • Om abstracte zaken te visualiseren: Mooisig vertrekt vanuit een idee in plaats van het materiaal. Zo ontstaat maatwerk. Iedereen wordt nauw betrokken bij het proces van totstandkoming waardoor draagvlak ontstaat.
  • Als een creatief proces in samenwerking met een groep mensen: Mooisig stelt in tegenstelling tot andere kunstondernemingen het proces centraal, waarbij het kunstwerk onderdeel vormt van dat proces. Het kunstwerk beeldt aspecten uit van de groepscultuur. Daardoor stimuleert het reflectie en maakt het bedrijf inzichtelijker.
teambuilding door kunst